Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,9 (25x)
24. 3. 2016
Polévka chilli
Apetit
Polévka chilli
Apetit


Snadné
> 60 min
4,9 (25x)

Zahřeje i nasytí – pikantní rajčatová polévka s mletým masem a fazolemi vás po návratu z radovánek na sněhu opět postaví na nohy.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 504.5 kcal
  • Bílkoviny 30.67 g
  • Sacharidy 31.5 g
  • Tuky 25.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Martin Hanusin profile image
Martin Hanusin
22.11.2021 18:23
Zdravím, můžu poprosit o upřesnění množství té čokolády? 2 jako kostičky nebo tabulky? Dekuji
Martina Kojzarová
29.11.2021 16:14

Dobrý den, moc děkujeme za upozornění, chybějící údaj už je zpět na svém místě.

  profile image
Mony
14.10.2008 20:57
Jen potvrzuji jiz vyrcene. Tohle jidlo je pohadka pro jazyky zboznujici ostra jidla. Kdyz zrovna nemate chut na tekutejsi verzi, staci prilit mene vyvaru a vysledek je stejne uzasnej!!! Jeste navrch pridavam lzici zakysane smetany a hrnec vzdy zmizi skoro na posezeni :) Diky.
  profile image
Renata Friedlova
21.10.2007 23:02
Musim rict, ze tento recept je vynikajici. Priprava je silene jednoducha a za hodinu je vsechno hotovo. Nic na receptu nemente je to super tak jak je to napsano.Ja akorat pouzivam misto susenych chilli papricek chilli papricky cerstve, aby to bylo ostrejsi;). A druhy den s chlebem.....hmmmmm.
  profile image
Alena
31.08.2007 09:48
Recept se nachází v č.2/05, str.28
  profile image
Kátrovka
26.07.2006 16:37
Tato polévková verze chilli con carne je neuvěřitelně dobrá. Hlavně na ní oceňuji, že se dá připravit den dopředu, a s chlebem je to výborné hlavní jídlo...třeba když máte doma řemeslníky :o))))
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

Chilližrouti 2012: netradiční podívaná pro fanoušky pálivosti

Pokud máte 8. září cestu do Brna a milujete lehce bizarní akce, zajděte se podívat na 1. mistrovství České a Slovenské republiky v pojídání pálivého Chilližrout 2012. Soutěže se zúčastní dvacet pět statečných jedlíků, kteří budou postupně ochutnávat stále ostřejší omáčky a čerstvé chilli papričky. Náročnost degustace se bude stupňovat, až se prokoušou k lahůdkám pálivějším, než je obranný pepřový sprej. Přijďte se podívat na soutěžící, kteří do sebe na vlastní riziko nasoukají neuvěřitelně pálivé kousky. Více na www.chillizrouti.cz