Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (5x)
27. 1. 2021
Pohár Horká láska
Apetit
Pohár Horká láska
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Zmrzlinový pohár s teplým ovocem je možná trochu retro, ale kombinace horkého a ledového, sladkého a nakyslého, ta je nesmrtelná!


Nezhasínat obrazovku
Na 1,2 litru zmrzliny
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1,2 litru zmrzliny

Na zmrzlinu z bílé čokolády

Na malinovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5615 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 322 g
  • Tuky 445 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/2

V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.