Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
18. 10. 2022
Pečený hejk s pyré z dýně, mrkve a mandlí a naložené ředkvičky
Olive Magazine/Immediate Media
Pečený hejk s pyré z dýně, mrkve a mandlí a naložené ředkvičky
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Inspirace z gruzínské kuchyně, která miluje domácí pasty z lískových či vlašských ořechů, které běžným masovým nebo zeleninovým jídlům dodají nový rozměr. My jsme sáhli po mandlích, které skvěle ladí s dýní, mrkví i rybou.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na nakládané ředkvičky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 267.5 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 16.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/10

Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.