Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)
19. 5. 2016
Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi
Apetit
Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (5x)

Italská uzenina mortadela a bílé fazole skvěle ladí s šalvějí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 676.25 kcal
  • Bílkoviny 29 g
  • Sacharidy 74.75 g
  • Tuky 27.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Fazole po burgundsku

15 receptů z fazolí: Z levné suroviny připravíte guláše, polévky, saláty i burgery!

Fazole patří mezi oblíbené suroviny v kuchyních a jídelnách. Nestojí mnoho, pro peněženku tedy nepředstavují velkou zátež. Hodí se do celé řady pokrmů – do pomazánek, polévek, placek a burgerů, chili con carne i dalších dušených pokrmů, jako jsou mexické kotlíky nebo indický dal až po guláše.  Pokud koupíte fazole konzervované, je vaření s nimi superrychlé!