Taky milujete recepty, kde vám stačí doslova pár surovin? Tohle pečené kuře s citronem, fazolemi a pórkem je přesně takové. Od fantastického letního oběda či večeře vás dělí 10 dobře známých a dostupných surovin a ani ne hodina času. Podávejte s bramborovou kaší, rýží, polentou nebo jen s bagetou.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 1069.75 kcal
- Bílkoviny 63.25 g
- Sacharidy 76 g
- Tuky 56.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.