Tomu se říká vtipná kaše! Doporučujeme zvolit delší variantu – rozležení přes noc zajistí dokonalé změknutí vloček a prolnutí všech chutí. Ovesná kaše přes noc je výživná zdravá snídaně, kterou si můžete ráno doladit podle sebe.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 779 kcal
- Bílkoviny 22 g
- Sacharidy 145 g
- Tuky 10 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku
Komentáře
Zajímalo by mě, proč se do té kaše přidává mořská sůl ...
Kaši je třeba trošku osolit, aby byla hezky chuťově vyrovnaná. Pokud vám přijde menší lžička na 4 porce moc, rozhodně nevadí, pokud se rozhodnete přidat jenom špetku. Zcela bychom ji asi nevynechávali (pokud to pochopitelně není ze zdravotních důvodů), dodá kaši šmrnc.