Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (36x)
4. 7. 2018
Ricottové gnocchi se zabaglione a malinami


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (36x)

Jsou lehké jako pírko, a navíc přirozeně bezlepkové – tyhle knedlíčky jsou jen samá ricotta!

 


Nezhasínat obrazovku
Pro 2–4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Na zabaglione

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2107 kcal
  • Bílkoviny 98 g
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 145 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/7

Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.