Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)
9. 3. 2016
Ostré tagliatelle s houbami
Apetit
Ostré tagliatelle s houbami
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)

K těstovinám můžete použít jakékoliv houby. Dejte přednost lesním hřibům, jídlo bude mít naprosto dokonalé aroma.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490 kcal
  • Bílkoviny 13.5 g
  • Sacharidy 52.75 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Jídla z hub

Méně známá houbová jídla z okolních států, která stojí za vyzkoušení: Co z nich připravují na Slovensku, ve Finsku, Maďarsku a dalších zemích?

O tom, že je houbaření českým národním sportem, není pochyb. Jsme dobří nejen v jejich sběru, ale také dokážeme houby zpracovat do nejrůznějších receptů. I v jiných zemích se však připravují houbová jídla, která v Česku nejsou příliš známá. Pokud vás už omrzela klasická smaženice nebo řízek z bedly, inspirujte se těmito světovými houbovými pokrmy.