Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (10x)
25. 8. 2016
Klobásy v hořčičné omáčce s jablky
Apetit
Klobásky v hořčičné omáčce s jablky
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (10x)

Poctivá večeře expresně. Nad očekávání dobré jídlo, které je navíc hotové raz dva.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 840.25 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 70.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
radule
02.03.2010 10:30
Dělala jsem klobásky (použila jsem mini klobasky) včera k večeři a bylo to opravdu výborné, jen byly klobásky po opékání pěkně křupavé, ale po přidání ostatních ingrediencí se křupavost vytratila, na chuti to neztratilo, ale kdyby se třeba ty klobásy vyndaly a pak nakonec vrátily zpět...každopádně s tou bramborovou kaší je to chrocht chrocht, měli jsme k tomu ještě křupavou bylinkovou bagetu, a to taky nemělo chybu. Už aby bylo léto a dalo se venku grilovat:-)
  profile image
Alena
04.09.2007 15:43
Recept se nachází v č.1/06, str.10
  profile image
Lulie
25.01.2007 21:43
Dnes jsem to kuchtila a je to božské a vynikající!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

bazar

Tipy na víkend 21.–22. 9.: Jabkobraní a další akce

S návštěvou zajímavých gastronomických, zahradnických či sousedských akcí tentokrát nemusíte čekat až na víkend. Už ve středu 18. 9. začalo v pražských sadech Jablkobraní, od pondělí 23. 9. zase začíná festival mušlí Prague Mussel Week, který potrvá až do následující neděle.