Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (62x)
25. 8. 2016
Horké (a snadné!) čokoládové suflé


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (62x)

Suflé neboli nákyp má pověst sice naprosto lahodného, ale nesnadného dezertu. Naše verze je ovšem klasicky jednoduchá – a snadno ji zvládnete, i pokud teprve sbíráte cukrářské zkušenosti.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 513.5 kcal
  • Bílkoviny 12.83 g
  • Sacharidy 41.17 g
  • Tuky 29.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(62 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006