Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (46x)
18. 7. 2014
musaka
Flickr.com, Emi Popova
Musaka
Flickr.com, Emi Popova


Snadné
> 60 min
4,2 (46x)

Nejlepší zeleninový pokrm s mletým masem, kterým si vždy můžete připomenout dovolenou v Řecku. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 684 kcal
  • Bílkoviny 42.5 g
  • Sacharidy 22.5 g
  • Tuky 44.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Musaka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jolana Typltová profile image
Jolana Typltová
05.10.2014 18:08

Opravdu dobrota, jen jsem dala více brambor a jen jednu smetanu.

Magdaléna Jelínková profile image
Magdaléna Jelínková
11.11.2009 19:15
Naprosto skvělé jídlo, nejlepší je až druhý den, až se všechny chutě spojí. Osobně bych vynechala tolik vody, kolik je v receptu(stačila by jedna plechovka vody), aby musaka držela víc pohromadě. Použila jsem bio vývar od Alnatury z DM a výsledek byl fenomenální. Zakysaná smetana spolu se sýrem vytvořili nepřekonatelnou chuť. Vřele doporučuji vyzkoušet!!!

Recept je součástí kolekce