Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,1 (18x)
1. 12. 2022
Mozartovy koule s pistáciemi
Apetit
Mozartovy koule s pistáciemi
Apetit


Snadné
< 45 min
4,1 (18x)

Nugát, pistáciový marcipán a čokoláda – kombinace, která nikdy nezestárne. Pravý originál sice pořídíte pouze v Salzburku, domácí varianta je ovšem velmi autentická. Mozartovy koule sice patří k pracnějším druhům nepečeného cukroví, stojí ovšem za to. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

35
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

35

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 741.8 kcal
  • Bílkoviny 22.03 g
  • Sacharidy 26.91 g
  • Tuky 56.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/12

Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu