Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)
29. 6. 2023
Meringue s levandulí a smetanou
Apetit
Meringue s levandulí a smetanou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (12x)

Sněhová pusinka pod názvem meringue údajně pochází ze Švýcarska, ale dá se považovat za jeden z nejtypičtějších francouzských dezertů. Stačí ji doplnit našlehanou šlehačkou a můžete se nechat vynést do sladkého nebe.


Nezhasínat obrazovku

Porce

16
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147.5 kcal
  • Bílkoviny 3.25 g
  • Sacharidy 15.06 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Meringue s levandulí a smetanou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2519613725.jpg

Kvíz: Poznáte bylinky jen podle fotky, nebo vás zradí i ta nejznámější?

Poznávání bylinek je trochu jako hra na detektiva – nestačí se dívat jen na povrch, je potřeba zapojit všechny smysly. Správné určení totiž není jen otázkou zajímavého kvízu, ale i podmínkou úspěchu v kuchyni. Když si osvojíte pár jednoduchých triků a budete se opírat o vůni, chuť i ověřené zdroje, už vás žádná záměna v kuchyni nečeká. A tak zatímco fotka může někdy klamat, vaše čichové a chuťové buňky vám vždycky napoví správně. V kvízu se však musíte spolehnout jen na fotku a drobnou nápovědu.