Křehká sladká pusinka s nadýchanou šlehačkou a drobným ovocem učaruje každému! Minipavlova má šmrnc a dodá glanc každému sladkému baru – ať už na svatbách nebo narozeninových oslavách. Pavlova je pojem, kterého ale není třeba se bát. Recept je podobně snadný, jako třeba na sněhové pusinky a proto si ho snadno můžete připravit třeba i k odpolední kávě.
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 2807 kcal
- Bílkoviny 55 g
- Sacharidy 276 g
- Tuky 165 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.