Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,2 (66x)
25. 5. 2018
Minipavlova s bazalkovou šlehačkou a čerstvým ovocem
Apetit
Minipavlova s bazalkovou šlehačkou a čerstvým ovocem
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,2 (66x)

Křehká sladká pusinka s nadýchanou šlehačkou a drobným ovocem učaruje každému! Minipavlova má šmrnc a dodá glanc každému sladkému baru – ať už na svatbách nebo narozeninových oslavách. Pavlova je pojem, kterého ale není třeba se bát. Recept je podobně snadný, jako třeba na sněhové pusinky a proto si ho snadno můžete připravit třeba i k odpolední kávě.


Nezhasínat obrazovku
Na 10 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10 kousků

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2807 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 276 g
  • Tuky 165 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(66 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Základní Pavlova s mučenkou a jahodami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/5

Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.