Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (204x)
18. 12. 2015
Máslová vánočka s rozinkami a mandlemi
Apetit
Máslová vánočka s rozinkami a mandlemi
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (204x)

Domácí máslová vánočka je to nej, čím se můžete na Vánoce blýsknout! Toto tradiční sladké pečivo si zamilujete. Je skvělá na sladkou snídani, nebo svačinku. Vynikající s máslem a marmeládou, nebo s oříškovým krémem. Výborná je i opečená a náš oblíbený recept se s vámi rádi podělíme. A pokud vám náhodou nějaká ještě zbude, můžete z ní udělat i skvělou žemlovku. 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 vánočku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 vánočku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5631 kcal
  • Bílkoviny 161 g
  • Sacharidy 570 g
  • Tuky 276 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(204 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nadýchaná vánočka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.