Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (157x)
18. 1. 2018
Jahodovo-ricottový dort
Apetit
Jahodovo-ricottový dort
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (157x)

Jahodovo-ricottový krém na korpusu z křehkého těsta je až hříšně nebezpečná kombinace. Přesně taková, jakou od letních dezertů očekáváme... Růžový dort pro malé i velké princezny.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8-10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Na náplň

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8300 kcal
  • Bílkoviny 980 g
  • Sacharidy 425 g
  • Tuky 283 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(157 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/6

Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva

Související články

Paris Hilton

Jídelníček Paris Hilton: Někdy působí jako by nikdy nevařila, jindy zase jako kuchařka

Asi nejznámější hotelová dědička Paris Hilton je plná rozporů. Ve své kuchařské show vypadá, jako by nikdy v životě nevařila. Jindy zase působí jako kuchařka, která má perfektně zvládnutá svá oblíbená jídla. Kde končí maska růžové panenky a kde začíná skutečná Paris, ví jen ona sama, ale o své chuťové preference se podělit nezdráhá. Pojďte nahlédnout do jejího každodenního jídelníčku.