Jahodovo-ricottový krém na korpusu z křehkého těsta je až hříšně nebezpečná kombinace. Přesně taková, jakou od letních dezertů očekáváme... Růžový dort pro malé i velké princezny.
Suroviny
Na náplň
Na ozdobení
Na recept
- Energie 8300 kcal
- Bílkoviny 980 g
- Sacharidy 425 g
- Tuky 283 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/6
Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva
Komentáře
Dort se zatím chladí v ledničce, akorát mě vyšlo těsto vysoké 2 cm, do formy o průměru 20 cm, to mi přijde hodně, i krém vyšel dost vysoký,tak nevím,zda je to tak správně, recept mi připadá spíše na formu o průměru 24 cm..