Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,1 (12x)
10. 7. 2018
Malinový sorbet
Apetit
Malinový sorbet s proseccem
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,1 (12x)

Klasické italské sgroppino mixuje ovocný sorbet (nejčastěji citronový) s ledem a šumivým vínem. Verze, kdy se kopeček sám v bublinkách rozpouští, má ale také něco do sebe.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 276 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/7

Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Chef with blender make Pumpkin soup

Mixovat nebo pasírovat? Kterou metodu zvolit a proč?

Pasírovat nebo mixovat? Obě metody dovedou proměnit obyčejné suroviny v sametově jemné pokrmy, ale každá trochu jinak. Mixér pracuje rychle a efektivně, ale pasírování dodává jídlu hloubku, strukturu a intenzivnější chuť. Kdy vsadit na bleskovou úpravu mixérem a kdy je lepší vzít do ruky síto? Připravili jsme pro vás praktického průvodce, díky kterému už nebudete váhat!