Výběr piva na tuhle lahůdku je klíčový. Zejména na zalití použijte kvalitní pivo typu stout nebo porter, hodí se i Guinness.
Suroviny
Na čokoládovou omáčku
Na recept
- Energie 1401 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 177 g
- Tuky 21 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/7
Červencový Apetit je konečně tu a je opět pěkně žhavý! Nechybí ty nejlepší recepty na gril, nové nápady, jak si hravě a chutně poradit s úrodou cuket, osvěžující domácí limonády, neodolatelné ovocné knedlíky, bez kterých by prázdniny nebyly prázdninami, barevné asijské závitky a rolky z těch nejčerstvějších surovin, které jsou pro parné letní dny jako stvořené, nebo třeba originální floats, tedy neobvyklé, ale zcela návykové spojení zmrzliny s nápoji. Apetit, napsáno s chutí.