Maliny jsou k dezertům plným lásky přímo předurčené a tento čokoládový srdíčkový dort vyvolá vždycky to, co od něj očekáváte – potlesk! Recept na lehký valentýnský dort ve tvaru srdce, politý čokoládovou polevou a jednoduchým zdobením z malin udělá mistra cukráře i z naprostého začátečníka.
Suroviny
Na náplň
Na polevu
Na 1 porci
- Energie 338.5 kcal
- Bílkoviny 7.25 g
- Sacharidy 35.92 g
- Tuky 18 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2009/2
Únor 2009
Komentáře
Těsto je moc fajn, ale není tu průměr formy :( Šlehačka nespadne do druhého dne? Není potřeba ji ztužit? Dejte pozor na to, že nní dobré krájet korpus na prkénku, je hodně sladký a rád se přilepí :)
Super torta, velmi dobre cesto, krem som este ochutila o mascarpone :P a dobra je aj s jahodami...
Danielo souhlasím, těsto je parádní. Mascarpone dáváte spolu se šlehačkou nebo samotné? Díky!
Nejlepší ! jiný už nepeču hned se po něm zapráší a všichni chtějí potom recept :)
Jitko poradíte? Jaký průměr formy používáte? A šlehačka nepotřebuje ztužovadlo? Vydrží třeba do druhého dne? Díky!