Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (20x)
2. 12. 2016
Losos plněný špenátem a krevetami
Apetit
Losos plněný špenátem a krevetami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (20x)

Hvězdou štědrovečerní tabule bude zaručeně krevetami plněný losos. Přitom tenhle recept patří do kategorie minimum úsilí, maximální efekt.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2236 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 148 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Natasa Matyasova profile image
Natasa Matyasova
28.12.2021 17:15
Najlepsi vianocny losos

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.