Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (162x)
30. 9. 2016
Šťavnatý jahodový koláč
Apetit
Šťavnatý jahodový koláč
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (162x)

Šťavnatý jahodový koláč je nepřeslazený a plný chuti – zkrátka ideál! O to, aby bylo těsto krásně vláčné, se postará podmáslí, o křupavost oblíbená drobenka... a o vůni pochopitelně jahody. Jahodový koláč s drobenkou nevyžaduje žádný složitý postup a recept je natolik univerzální, že příště můžete zvolit i jiné oblíbené ovoce. Třeba borůvky, meruňky nebo švestky.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1112.83 kcal
  • Bílkoviny 14.17 g
  • Sacharidy 178.67 g
  • Tuky 37.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(162 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004