Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (55x)
18. 7. 2014
Kynuté knedlíky vařené v páře
Apetit
Kynuté knedlíky vařené v páře
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (55x)

Kynuté knedlíky vařené v páře představují nejčastější přílohu k tradičním českým omáčkám. Přidáte-li do těsta na knedlíky citronovou kůru, dopřejete si nevšední chuťový zážitek. V receptu je popsaný postup, jak uvařit knedlíky v páře bez pařáku!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 503.33 kcal
  • Bílkoviny 18 g
  • Sacharidy 79.83 g
  • Tuky 12.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kynuté knedlíky podle Václava Friče

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

Knedlíky v páře

Jak na nejlepší knedlíky? Pro vaření v páře je nutné dodržet pár pravidel, vystačíte si ale s nádobím, které máte doma

Dáváte přednost kupovaným knedlíkům, protože domácí se vám už několikrát nepovedly? Je pravda, že příprava této nejoblíbenější české přílohy dokáže potrápit nejednu hospodyni. Neházejte ještě flintu do žita a vyzkoušejte je připravit v páře. Výsledek vás natolik ohromí, že si s přehledem troufnete i na knedlíčky asijské.