Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (11x)
3. 8. 2022
Kuře zapečené s houbami a bramborami
BBC Good Food
Kuře zapečené s houbami a bramborami
BBC Good Food


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (11x)

Zapojte děti do vaření! Společně můžete ze zbytků vařeného či pečeného kuřete vytvořit vydatný koláč s plátky brambor v anglickém stylu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na bramborovou pokličku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 345.5 kcal
  • Bílkoviny 23.75 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Kuře zapečené s houbami a bramborami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.