Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,7 (23x)
18. 7. 2014
Kuře na smetaně podle způsobu z Bresse


> 60 min
4,7 (23x)

Slavná, ve všech francouzských kuchařkách etablovaná úprava, dá šťavnatému masu skvěle vyniknout!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 447.25 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 41.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře na smetaně podle způsobu z Bresse

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet