Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,5 (22x)
18. 7. 2014
Kuře à la pekingská kachna


Pro zkušené
> 60 min
4,5 (22x)

Tohle jídlo si zamilujete pro křupavou kořeněnou kůžičku. Ačkoli si s jeho přípravou nejlépe poradí profesionálové, klasické nedělní kuře můžete jednoduše a s klidem počínštit i doma.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 92.75 kcal
  • Bílkoviny 6.75 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 0.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007