Na první pohled lehké skoro jako salát, ale ve skutečnosti je to sytivá příloha. Doplní steaky všeho druhu, ozvláštní rýži a uplatní se v náplni do tortilly.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 335 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/6
Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy