Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (26x)
7. 5. 2015
Křupavé sýrové jalapeños


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (26x)

Pečené sýrové jalapeños místo obvyklejších smažených jsou jednodušší na přípravu a jsou i lépe stravitelné. Chutnají ale přímo skvěle – ostrá paprička v kontrastu s jemnou náplní, která uhasí plameny v ústech… Než sáhnete po další!


Nezhasínat obrazovku
Na 20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1878 kcal
  • Bílkoviny 58 g
  • Sacharidy 221 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/6

Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.