Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (17x)
27. 9. 2016
Krémová kukuřičná polévka s paprikami


Snadné
< 60 min
4,2 (17x)

Kukuřičná polévka vás překvapí velmi příjemnou nasládlou chutí. Skvěle ji doplňují navinulé pečené papriky a čerstvý koriandr.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 390.5 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Monika Kouřilová profile image
Monika Kouřilová
22.11.2021 20:59
Dobrý den, a kam patří ten česnek? Díky
Martina Kojzarová
29.11.2021 16:08

Dobrý den, děkujeme za upozornění, česnek už je zpět na svém místě :-)!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/9

To nej pro dětiPečení pro radostHity babího létaDomácí kvásek

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.