Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (16x)
18. 7. 2014
Ostrá kukuřičná polévka s krevetami
Apetit
Ostrá kukuřičná polévka s krevetami
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (16x)

Rychlá polévka s maximálním chuťovým efektem


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 353 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Kukuřičný chowder

Uvařte si doma slavný kukuřičný chowder: Krémovou polévku z Ameriky, která si vás získá i v horkém létě

Když se řekne chowder, většině Američanů se okamžitě vybaví velká miska horké, husté polévky, která voní po másle, bylinkách a sladké kukuřici. Taková, kterou vám naservírují na verandě farmářského domu v Nebrasce i v přístavní restauraci na pobřeží Nové Anglie. Je to jídlo, které má v sobě kus historie, útulnost domova a zároveň dostatečnou eleganci, aby se objevilo i na jídelním lístku v dobré restauraci.