Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
11. 1. 2016
Korejský sendvič s hovězím masem a cibulkovým salátem


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Kváskový chleba s korejskou náplní? To musíte ochutnat!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na ochucenou majonézu

Na cibulkový salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1517 kcal
  • Bílkoviny 99 g
  • Sacharidy 92 g
  • Tuky 79 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

Pastrami

Ochutnejte kousek New Yorku: Pastrami je košer delikatesa, která dobyla svět sendvičů

Pastrami je mnohem víc než jen uzené maso! Je to lahůdka z hovězího hrudí, která se stala košer protějškem vepřové šunky. Tato legenda amerického street foodu je hluboce zakořeněná v židovské kuchyni, milovaná gurmány po celém světě, má zajímavou historii i delikátní přípravu. Co přesně pastrami je a jak se z jednoduchého pokrmu stal symbol newyorských delikates?