Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
4,9 (11x)
18. 7. 2014
rostbífový sendvič
Apetit
Rostbífový sendvič
Apetit


< 10 min
4,9 (11x)

Tahle sendvičová klasika potěší každého milovníka masa. Rostbífový sendvič je ideální volbou pro milovníky kvalitního kusu masa. Spolu s pikantním křenem vytváří opravdovou symfonii chutí. 


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 911 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 141 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Rostbífový sendvič

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.