Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,7 (3x)
20. 8. 2008
Kopečkový koláč


< 60 min
3,7 (3x)
Typicky letní koláč, který vás potěší jednoduchou přípravou – a samozřejmě úžasnou, svěží chutí. Určitě ho zkuste!

Nezhasínat obrazovku
20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 296.45 kcal
  • Bílkoviny 6.05 g
  • Sacharidy 41.15 g
  • Tuky 11.65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kopečkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Hanka K.
20.08.2008 10:31
Tak jsem zkusila tento koláč, protože na obrázku vypadal nádherně. Byl moc dobrý, ale nedocílila jsem takového efektu, jako byl na obrázku...... Puding se mi na koláči poze rozprostřela nevytvořily se mi žádné kopečky. Asi byl moc řídký. Nicméně koláč byl výborný i tak a na vrch jsem použila rybíz. Bylo to velice osvěžující, rybíz byl příjemně nakyslý a ve spojení se sladkým pudingem to byla mňamka. Určitě ho upeču znovu, jen ten puding udělám hustší.
  profile image
slunecko007
18.08.2008 07:58
Tak tenhle kolac delam jiz leta a je vyborny. Mohu ho vsem jen doporucit :-) Obcas do nej klidne prihodim i ovoce coz je take vynikajici ;-) Vzdycky se po nem jen zaprasi...
  profile image
jajina
23.08.2008 07:52
také dělám tenhle koláč několik let,jen se jmenuje pražský moučník.Jen puding vařím z půl litru mléka a jednoho sáčku pudingu.Občas prohodím barvy :tmavé těsto,bílí puding.Patří mezi naše oblíbené moučníky.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.