Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,7 (3x)
20. 8. 2008
Kopečkový koláč


< 60 min
3,7 (3x)
Typicky letní koláč, který vás potěší jednoduchou přípravou – a samozřejmě úžasnou, svěží chutí. Určitě ho zkuste!

Nezhasínat obrazovku
20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 296.45 kcal
  • Bílkoviny 6.05 g
  • Sacharidy 41.15 g
  • Tuky 11.65 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kopečkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.