Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (1x)
18. 7. 2014
Koňaková pěna


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (1x)

Řešit kalorie nemá smysl. Myslete jen na to absolutní blaho, které vám tato smetanovo-čokoládová lahoda způsobí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3557 kcal
  • Bílkoviny 107 g
  • Sacharidy 208 g
  • Tuky 227 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Koňaková pěna

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.