Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (80x)
21. 5. 2020
Karlovarský knedlík na páře
Apetit
Karlovarský knedlík na páře
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (80x)

Karlovarské knedlíky patří k té nejlepší tradici domácí kuchyně. A přitom je to hračka! Žádné kynutí ani zdlouhavá příprava. Jde o jednu z nejlepších knedlíkových příloh v porovnání cena/výkon. Ať už je servírujete s masovou pečínkou nebo jen s dušeným zelím a osmaženou cibulkou. V obou případech si náramně pochutnáte.


Nezhasínat obrazovku
Na 6 koulí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 6 koulí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1175 kcal
  • Bílkoviny 47 g
  • Sacharidy 135 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(80 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Chlupaté knedlíky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/6

Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.