Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (28x)
23. 3. 2016
Kapustičky opékané na pánvi
Apetit
Kapustičky opékané na pánvi
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (28x)

Rychlé opékání a míchání na pánvi, to je klasický čínský postup. Kapustičky jsou pro něj jako stvořené. Na věci nic nemění ani typicky italské přísady – pikantní sušená rajčata a olivový olej. Další recept, jak připravit růžičkovou kapustu je na světě...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 545.75 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 23.25 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Kateřina
01.11.2007 14:50
Bydlím na koleji a často sháním recepty na rychlá a levná jídla. Kapustičkám jsem moc nefandila, ale výsledek mě příjemně překvapil - už dlouho jsem nic tak dobrého nejedla!
  profile image
Alena
31.08.2007 10:24
Recept se nachází v č.2/05, str.34

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005