Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (80x)
23. 3. 2016
Zapečené kapustičky v krémové omáčce
Apetit
Zapečené kapustičky v krémové omáčce
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (80x)

Tohle je pětihvězdičková úprava! Růžičková kapusta a smetana se prostě zbožňují. Zapečené kapustičky v krémové omáčce v zimě zahřejí a opravdu zasytí. Kombinace sýr a slanina je natolik ověřená, že jsme ji v tomto receptu nemohli vynechat. A jestli růžičkovou kapustu příliš nemusíte, pak tahle úprava si vás získá.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 620.75 kcal
  • Bílkoviny 18.25 g
  • Sacharidy 25.25 g
  • Tuky 48.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(80 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zapečený květák s bramborami

Komentáře

  profile image
Aagnesa
20.10.2008 18:59
Místo smetany jsem použila šlehačku, do které jsem dala trochu drceného česneku a na vrstvu sýra se strouhankou jsem přidala cherry rajčátka na větvičce.Výsledek byl velmi lahodný.
  profile image
Johanka
15.02.2008 12:18
Moc, moc dobroučké, pochutnal si i můj tříletý syn. Dobrý způsob jak připravit zeleninu tak, aby všem chutnala. Super.
  profile image
Boldinka
19.01.2008 10:37
Tento recept je naprosto báječný! Dělala jsem ho již několikrát a můžu se po něm utlouct. Opravdu mě kapustičky hodně mile překvapily.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005