Tohle je pětihvězdičková úprava! Růžičková kapusta a smetana se prostě zbožňují. Zapečené kapustičky v krémové omáčce v zimě zahřejí a opravdu zasytí. Kombinace sýr a slanina je natolik ověřená, že jsme ji v tomto receptu nemohli vynechat. A jestli růžičkovou kapustu příliš nemusíte, pak tahle úprava si vás získá.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 620.75 kcal
- Bílkoviny 18.25 g
- Sacharidy 25.25 g
- Tuky 48.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/2
Únor 2005