Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (16x)
18. 7. 2014
Janssonovo pokušení
Apetit
Janssonovo pokušení
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (16x)

Janssons frestelse se ve Švédsku, zemi svého původu, připravuje se šproty, kterým se zde říká ansjovis. Vinou nepřesného, ale nabízejícího se překladu byly v anglosaském světě zaměněny za ančovičky. Nám to s nimi chutná báječně!


Nezhasínat obrazovku
pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3247 kcal
  • Bílkoviny 45 g
  • Sacharidy 338 g
  • Tuky 184 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Kaffeost

Jednu kávu se sýrem, prosím! Kaffeost je švédská klasika pro odvážné

Představte si, že si místo cukru nebo smetany do horké kávy přidáte sýr. Zní to trochu zvláštně? U nás možná ano, ale ve Švédsku je to úplně běžné! Seznamte se s kaffeost – nápojem, který vznikl v drsných podmínkách severního Laponska a nabízí mimořádný zážitek pro každého odvážného milovníka kávy.