Granolu si můžete udělat dopředu a uchovat ve sklenici. Pak už jen stačí ze spíže vytáhnout jablečné pyré, z lednice tvaroh či jogurt a do minuty máte snídani nebo svačinku hotovou!
Suroviny
Na granolu
Na dokončení
Na recept
- Energie 3302 kcal
- Bílkoviny 126 g
- Sacharidy 283 g
- Tuky 177 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.