Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (7x)
18. 7. 2014
Hustá houbovka
Apetit
Hustá houbovka
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (7x)

Houbovka, jak ji ještě neznáte. Crème fraîche je nejen jemnější a lahodnější než klasická zakysaná smetana, ale obsahuje daleko více tuku (30-40 %), a díky tomu se na rozdíl od smetany v polévkách, ani v omáčkách nesráží.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 258.33 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 18.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.