Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (34x)
18. 7. 2014
Hustá cizrnovo-bramborová polévka


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (34x)

Tuhle polévku můžete obměňovat podle chuti: zkuste ji okořenit třeba kari či nahradit brambory loupanými rajčaty. Nakonec polévku můžete posypat opraženými sekanými vlašskými ořechy.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 467.83 kcal
  • Bílkoviny 20.33 g
  • Sacharidy 65.67 g
  • Tuky 11.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Bramboračka s houbami

Jak zahustit bramboračku bez mouky? Vyzkoušejte pohanku, brambory nebo noky

Zahušťování jíškou nemusí být pro každého – někomu se zdá složitá na přípravu, jiný se jí chce úplně vyhnout. Ale to neznamená, že vaše bramboračka nemůže být krásně hustá! Máme pro vás tři jednoduché způsoby, jak bramboračku zahustit i bez ní. Vyzkoušejte pohanku, brambory nebo další triky, které polévku krásně zahustí a dodají jí tu správnou konzistenci.