Až jednou hruškový koláč ochutnáte, budete jej péct donekonečna. Má tak jemnou a vyváženou chuť, že půlku sníte hned za tepla. Až vychladne, půjdete jej ochutnat znova a záhy zjistíte, že na rodinu už nic nezbylo. Luxusní hruškový koláč s tvarohem se stane vaším nejoblíbenějším podzimním moučníkem.
Suroviny
Na náplň
Na 1 porci
- Energie 1014.67 kcal
- Bílkoviny 21.17 g
- Sacharidy 135 g
- Tuky 39.67 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008
Komentáře
Koláč je skvělý! Dal poněkud více práce než jsem čekala, výsledek ale stojí za to. Díky!
Koláč není dobrý, spodní vrstva je suchá, horní matlavá, celkově mdlý.
Koláč jsem dělala podle receptu a rozhodně není mdlé chuti. Když hrušky namočíte do šťávy a kůry z 1 citronu a přidáte tlučený hřebíček, určitě není mdlý. Mě i celé rodině velice chutnal a rozhodně jsme ho nepekli naposledy. Doporučuji se držet receptu :D
tento kolac je pro me velikym zklamanim, rozhodne neodpovida chvalozpevum z nadpisu.. je mdle chuti, stoji spoustu namahy ktera neodpovida vysledku..
Zajímavý koláč