Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (274x)
24. 10. 2017
Hruškový koláč
Apetit
Hruškový koláč
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (274x)

Až jednou hruškový koláč ochutnáte, budete jej péct donekonečna. Má tak jemnou a vyváženou chuť, že půlku sníte hned za tepla. Až vychladne, půjdete jej ochutnat znova a záhy zjistíte, že na rodinu už nic nezbylo. Luxusní hruškový koláč s tvarohem se stane vaším nejoblíbenějším podzimním moučníkem.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1014.67 kcal
  • Bílkoviny 21.17 g
  • Sacharidy 135 g
  • Tuky 39.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(274 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tarte tatin - obrácený jablečný koláč

Komentáře

Kateřina Košťálová profile image
Kateřina Košťálová
05.10.2018 13:40

Koláč je skvělý! Dal poněkud více práce než jsem čekala, výsledek ale stojí za to. Díky!

Hana Kacafírková profile image
Hana Kacafírková
23.03.2018 16:17

Koláč není dobrý, spodní vrstva je suchá, horní matlavá, celkově mdlý.

Eva  Hornychová profile image
Eva Hornychová
23.09.2017 16:40

Koláč jsem dělala podle receptu a rozhodně není mdlé chuti. Když hrušky namočíte do šťávy a kůry z 1 citronu a přidáte tlučený hřebíček, určitě není mdlý. Mě i celé rodině velice chutnal a rozhodně jsme ho nepekli naposledy. Doporučuji se držet receptu :D

  profile image
zdenyah
06.01.2017 18:30

tento kolac je pro me velikym zklamanim, rozhodne neodpovida chvalozpevum z nadpisu.. je mdle chuti, stoji spoustu namahy ktera neodpovida vysledku..

Jana Záleská profile image
Jana Záleská
04.10.2016 09:20

Zajímavý koláč

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Hrušky

Hrušková pracharanda: Zapomenutý poklad našich babiček se opět hlásí o slovo

Hrušková pracharanda patří mezi zapomenuté klenoty české kuchyně, který si zaslouží návrat do našich domovů. S její jemnou, sladkou chutí a lehce karamelovou vůní je ideální k posypání ovocných koláčů, ovesné kaše nebo jogurtu. A protože právě teď nastává sezóna hrušek, je ten nejlepší čas objevit kouzlo tohoto tradičního sladidla.