Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,5 (14x)
19. 9. 2019
Houbové rizoto z trouby
Apetit
Houbové rizoto z trouby
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,5 (14x)

Vaření pravého italského rizota vás nepustí ani na chvilku od plotny – tohle pečené se dělá skoro samo a výsledek je perfektní!


Nezhasínat obrazovku
Pro 3 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1798 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 241 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Anna Mudrochová profile image
Anna Mudrochová
26.07.2020 12:00

Množství rýže vzhledem k houbám a pórku se při nasypání do hrnce může zdát mizivé, ale nemusíte se obávat - pokud použijete skutečně rýži arborio, zase se objeví.
Praktická poznámka: pokud chcete oběd pro čtyři, stačí přisypat asi 40g rýže. Nic jiného není třeba navyšovat.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.