Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
4. 1. 2017
Gravlax s dipem z kozího sýra
Apetit
Gravlax s dipem z kozího sýra
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Marinovat se dají různé ryby, na severu se tímto způsobem připravuje nejčastěji losos. Pstruh lososovitý má tu výhodu, že ho můžete koupit na sádkách absolutně čerstvého, což je pro marinování samozřejmě nejlepší. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3396 kcal
  • Bílkoviny 224 g
  • Sacharidy 285 g
  • Tuky 133 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

Ryba na talíři s holandskou omáčkou

17 snadných omáček, se kterými ryby zazáří

Správná omáčka promění obyčejnou rybu v delikatesu jako z nejlepší restaurace. Přitom vám obvykle nezabere víc jak pár minut času. Vyzkoušejte naše omáčky, které se prakticky nedají pokazit a hodí se k různým druhům rybího masa. Teplé nebo studené, všechny chutnají božsky.