Marinovat se dají různé ryby, na severu se tímto způsobem připravuje nejčastěji losos. Pstruh lososovitý má tu výhodu, že ho můžete koupit na sádkách absolutně čerstvého, což je pro marinování samozřejmě nejlepší.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 3396 kcal
- Bílkoviny 224 g
- Sacharidy 285 g
- Tuky 133 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.