Použít můžete i červená rajčata, gazpacho však nebude tak zářivě zelené.
Suroviny
K podávání
Na recept
- Energie 2881 kcal
- Bílkoviny 278 g
- Sacharidy 53 g
- Tuky 185 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.