Tyhle koláče se obvykle sypou moučkovým cukrem a nabízejí se teplé i studené – skvělé jsou, jako většina italských dezertů, s kávou. A až recept zkusíte, určitě přijdete na to, že nejlíp dopadne, když rýžový pudink uděláte den dopředu. P. S. Až budete dělat těsto, zkuste dát místo citronové kůru z ½ pomeranče.
8
Suroviny
8
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 820.63 kcal
- Bílkoviny 21.88 g
- Sacharidy 92.25 g
- Tuky 36.88 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007