Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (13x)
23. 3. 2016
Florentský rýžový koláč


Snadné
> 60 min
4,2 (13x)

Tyhle koláče se obvykle sypou moučkovým cukrem a nabízejí se teplé i studené – skvělé jsou, jako většina italských dezertů, s kávou. A až recept zkusíte, určitě přijdete na to, že nejlíp dopadne, když rýžový pudink uděláte den dopředu. P. S. Až budete dělat těsto, zkuste dát místo citronové kůru z ½ pomeranče.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 820.63 kcal
  • Bílkoviny 21.88 g
  • Sacharidy 92.25 g
  • Tuky 36.88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007