Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (9x)
24. 4. 2023
‚Eclairky‘ s pařížskou šlehačkou
Apetit
‚Eclairky‘ s pařížskou šlehačkou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (9x)

Klasické eclairky se dělají z odpalovaného těsta, my jsme jejich přípravu zjednodušili a zrychlili. Listové těsto stejně jako pařížskou šlehačku koupíte v obchodě a doma pak tyto luxusní dezerty vykouzlíte raz dva.


Nezhasínat obrazovku

Porce

20
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 132.85 kcal
  • Bílkoviny 1.9 g
  • Sacharidy 8.4 g
  • Tuky 10.3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/5

Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce  –  chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert.  Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku.  Apetit, napsáno s chutí.