Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (11x)
27. 4. 2022
Eklérky s rebarborou a vanilkovým krémem
Apetit
Eklérky s rebarborou a vanilkovým krémem
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (11x)

Je něco sladšího než zamilovaný polibek pod rozkvetlou třešní? Pravděpodobně ne. Ale troufáme si říct, že tyhle lehoučké neodolatelné eklérky mu mohou směle konkurovat.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

16
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Na odpalované těsto

Na krém

Na rebarboru

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511.19 kcal
  • Bílkoviny 11.25 g
  • Sacharidy 36.69 g
  • Tuky 34.44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.