Dezert, nad kterým zajásají nejen všichni čokoholici. Je snad něco lepšího než horká tekutá čokoláda? Přesně tu najdete, jakmile rozkrojíte tento čokoládový fondán. Ozdobte ho jako my ostružinami, ale můžete přidat i kopeček čokoládové zmrzliny.
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 6147 kcal
- Bílkoviny 182 g
- Sacharidy 387 g
- Tuky 415 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/10
Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.