Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (42x)
5. 10. 2018
Čokoládový fondán s ostružinami
Apetit
Čokoládový fondán s ostružinami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (42x)

Dezert, nad kterým zajásají nejen všichni čokoholici. Je snad něco lepšího než horká tekutá čokoláda? Přesně tu najdete, jakmile rozkrojíte tento čokoládový fondán. Ozdobte ho jako my ostružinami, ale můžete přidat i kopeček čokoládové zmrzliny.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob (podle velikosti formiček)
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob (podle velikosti formiček)

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6147 kcal
  • Bílkoviny 182 g
  • Sacharidy 387 g
  • Tuky 415 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.