Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (163x)
18. 7. 2014
Čokoládová pěna - základní recept
Apetit
Čokoládová pěna - základní recept
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (163x)

Nebesky nadýchaná čokoládová pěna je učiněnou vstupenkou do ráje. Sází na jemnou texturu a intenzivní čokoládovou chuť. Tento základní recept na čokoládovou pěnu berte jako odrazový můstek – čokoládový dezert můžete dále zdobit a ladit např. přidáním čerstvého ovoce, karamelizovaných ořechů či aromatického koření. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 462.17 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 18.83 g
  • Tuky 37.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(163 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Bouillabaise

KVÍZ: Poznáte tradiční jídla?

Můžete umět vařit dokonale českou kuchyni, ale skvělého kuchaře z vás udělá až cesta kolem světa. Na tu se nemusíte vydat žádným dopravním prostředkem. Koření a exotické ingredience vás přenesou kam jen budete chtít! Zkuste si náš kvíz, který najdete pod článkem, ať víte, jak na tom se světovou kuchyní jste.