Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (26x)
18. 7. 2014
Citronová omáčka
Apetit
Citronová omáčka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (26x)

K hovězímu nebo telecímu masu zkuste citronovou omáčku, budete příjemně překvapeni. Fantasticky ladí také s rybou, třeba s grilovaným lososem. Citronová omáčka tak důmyslně nahradí fádní citronové klínky a dodá masu i rybám moderní šmrnc. A přitom na ni není potřeba příliš ingrediencí, ani času na přípravu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 915 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Citronový krém neboli lemon curd

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Citrony

Citrony v hlavní roli: Jak uchovat kůru, aby neztratila vůni a chuť, a k čemu se hodí citronové pecky?

Citrony jsou pokladem v kuchyni! Mají univerzální využití, jsou zdrojem svěží chuti i přírodním konzervantem, mají zdravotní benefity. Využijte tento klenot od biokůry po pecky a objevte tajemství citrusů, které dokonale oživí vaše podzimní a zimní recepty! Jak kůru správně uchovat na vánoční pečení a proč byste neměli zapomínat ani na citronové pecky?